Bed & Breakfast de Rotonde Noordwijkerhout

De leukste slaapplek in het hart van de bollenstreek

Wandelgebied Nieuw leeuwenhorst

Aan de overkant van onze B&B bevindt zich het bos van Nieuw Leeuwenhorst (38 ha.) gelegen op de strandwal tussen Noordwijk en Noordwijkerhout, bestaat voornamelijk uit landgoedbos met parkbos, lanen en voormalig eikenhakhout. 

Keukenhof

Keukenhof, het leukste en fleurigste dagje uit! Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis.

Naast de ruim 32ha aan bloemen kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen.

In 2024 is Keukenhof geopend van 21 maart tot en met 12 mei.

Fiets Knooppunt 74

Onze B&B is gelegen aan het fietsknooppunt 74. Deze fietsroute neemt je mee door het molenrijke plassengebied bij Leiden. Onderweg maak je kennis met de Romeinse geschiedenis van de streek. Je fietst door de duingebieden bij Katwijk en Noordwijk en langs de (in het voorjaar) kleurrijke bollenvelden.

Have fun events

De leukste groepsuitjes in de Bollenstreek!

Beleef de Bollenstreek! Wil je weten wat er te beleven valt in Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk, Rijnsburg, Lisse, Hillegom, Voorhout, Sassenheim, Warmond en in de andere dorpen van de Bollenstreek? Bekijk de uitagenda van Have Fun Events! Deze staat vol leuke sightseeing tips, uitstapjes, markten, festivals, bezienswaardigheden, wandelingen, fietstochten, koopzondagen en andere leuke uitjes.

Restaurant Hiromina

All You Can Taste Sushi & Grill en Take Away & Delivery.

De liefhebber van de Aziatische keuken is bij HiroMina aan het juiste adres.

All You Can Taste Sushi & Grill
Ons ‘’All You Can Taste’’ concept is als een shared dining experience, perfect als je op een avond verschillende kleine gerechtjes wil proeven. Je kan met behulp van een tablet alle gerechtjes mixen en matchen. Je bepaalt zelf wat je eet en hoeveel je eet in een sfeervolle ambiance.

restaurant Het Wapen

Beleef restaurant het Wapen van Noordwijkerhout. Sinds 1869 een begrip in de Bollenstreek.

Hier kunt u terecht voor een intiem diner of gezellig tafelen met vrienden en familie.

Het wapen staat voor kwaliteit en creativiteit. De keuken is 7 dagen per week geopend. U ben dus altijd van harte welkom bij het wapen om te komen genieten van pure gastvrijheid!

Ontdek de Bollenstreek

Ontdek zelf de schitterende tulpenvelden, duinen en de kust!

Het hele jaar door valt er van alles te beleven in de verschillende gemeentes van de Bollenstreek.

De evenementen agenda vindt je hier.

Het strand

Noordwijk heeft De Blauwe Vlag. Het internationaal kwaliteitslabel dat jaarlijks wordt toegekend aan badplaatsen die zich inzetten voor een schone, milieuvriendelijke én veilige zwemomgeving. De Blauwe Vlag betekent dat er is gekeken naar onder andere de zwemwaterkwaliteit, de sanitaire voorzieningen, de voorzieningen voor mindervaliden en de kwaliteit van het strand.

Space expo

Van alles over ruimtevaart is te zien en te beleven bij Space Expo in Noordwijk. Spacy en interactief...

Je wordt meegenomen op een reis langs verre planeten en prachtige Melkwegstelsels. In de tentoonstelling maak je op leuke wijze kennis met ruimtevaart in al haar facetten. Naast de rijke historie toont Space Expo ook de toepassingen én de techniek achter de ruimtevaart.

Space Expo is het officiële bezoekerscentrum van ESTEC, de Nederlandse vestiging van ESA, the European Space Agency.